-Avoinna tilauksesta-                                         

Tällä hetkellä Helmin Kortteerissa on seitsemän kodikasta ja yksilöllisesti sisustettua majoitushuoneistoa.

Huoneistoissa on vuodevaatteet, pyyheliinat sekä saunatakit, kaapeli-tv, langaton nettiyhteys, jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin ja pieni astiasto. Kaikki huoneistomme ja tilamme ovat savuttomia ja suurimmassa osassa  huoneistoista on myös pieni keittiö astiastoineen.

Valitettavasti emme voi majoittaa lemmikkieläimiä

Samassa kerroksessa on asukkaiden käytössä kaksi wc:tä ja kolme kappaletta suihkuja. Kellarikerroksessa on sauna, joka on iltaisin aikavarauksella asukkaiden vapaassa käytössä.

Hinnat sisältävät kaikki vuodevaatteet, pyyheliinat ja saunatakin sekä huoneiden siivouksen ja parkkeerauksen. Majoitushinnat sis ALV:n 10 % Aamiainen ostettavissa/varattavissa erikseen 10?/hlö. (Isommalle ryhmälle kysy aamiaisesta tarjous puhelimitse)

Mahdolliset peruutukset saapumista edeltävänä iltana klo 18 mennessä. Peruuttamattomat tai liian myöhään perutut huoneet laskutetaan.

Maksut ensisijaisesti käteisellä, pankki- tai luottokortilla.
Laskutuksesta sovittava erikseen tilauksen yhteydessä. Pääsääntöisesti laskutus vain pidempi aikaisesta majoituksesta ja ennakkolaskutuksella. Tilatessa annettava yrityksen/yhdistyksen nimi, laskutusosoite, Y-tunnus. (ilmoita sähköposti osoite ja/tai OVT-tunnus, verkkolasku osoite.)

Tehdessäsi huonevarauksia ja tiedusteluja soita tai lähetä sähköpostia:

Puh. 06 231 1010 
helminkortteeri@gmail.com

Tietoja huoneistosta:

Majoitushuone 1. Maalaisromanttisesti sisustettu huone 1-2 hengelle. Osa huoneen kalusteista on suvussa kulkeneita aarteita.

11 m² Kaksi 80cm vuodetta, kaapeli-tv, langaton nettiyhteys, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja pieni astiasto kolmelle hengelle. Huoneessa on myös vuodevaatteet, pyyheliinat sekä saunatakit.

  

1 hlö 55 ?/vrk

2 hlö 75 ?/vrk

 

Majoitushuoneisto 2. on kodikas mummola 1-6 hengelle.

26 m² Kaksi 80cm vuodetta, Laverisohva 1-2 henkeä, 160 cm vuodesohva 1-2 henkeä, kaapeli-tv, langaton nettiyhteys, jääkaappi, liesi, uuni, astianpesutaso, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja astiasto kuudelle hengelle. Huoneessa on myös vuodevaatteet, pyyheliinat sekä saunatakit.

 

    

1 hlö 60 ?/vrk

2 hlö 80 ?/vrk

3 hlö 100 ?/vrk

4 hlö 120 ?/vrk

5 hlö 140 ?/vrk 

6 hlö 150 ?/vrk

 

Majoitushuone 3. on 1-2 hengen omalla wc:llä ja suihkulla varustettu sininen huone, joka on talon hengen mukaisesti sisustettu raikkaan sinisellä.

10 m² Kaksi 80cm vuodetta ergonomisilla patjoilla sekä vesityynyillä, kaapeli-tv, langaton nettiyhteys, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja pieni astiasto kahdelle hengelle. Huoneessa on myös vuodevaatteet, pyyheliinat sekä saunatakit.

         

1 hlö 70 ?/vrk

2 hlö 90 ?/vrk

 

Majoitushuone 4. Nuorekkaasti sisustettu huone 1-2 hengelle. Energinen mustavalkoinen huone, joka kertoo talon historiasta opiskelijoiden kortteerina.

11 m² Kaksi 80cm vuodetta, kaapeli-tv, langaton nettiyhteys, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja pieni astiasto kolmelle hengelle. Huoneessa on myös vuodevaatteet, pyyheliinat sekä saunatakit.

     

1 hlö 55 ?/vrk

2 hlö 75 ?/vrk

Lisävuode 20 ?/vrk

 

Majoitushuoneisto 5. on viihtyisä Retro-henkinen huoneisto 1-4 hengelle. 24 m² Kaksi 80cm vuodetta, 160cm vuodesohva, kaapeli-tv, langaton nettiyhteys, jääkaappi, liesi, uuni, astianpesutaso, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja astiasto neljälle hengelle. Huoneessa on myös vuodevaatteet, pyyheliinat sekä saunatakit.

        

1 hlö 60 ?/vrk

2 hlö 80 ?/vrk

3 hlö 100 ?/vrk

4 hlö 120 ?/vrk

 

Majoitushuoneisto 6. on omalla wc:llä varustettu lämminhenkinen business-huone 1-4 hengelle.

24 m² Kaksi 80 cm vuodetta ergonomisilla patjoilla sekä vesityynyillä, 160 cm vuodesohva, kaapeli-tv, langaton nettiyhteys, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja pieni astiasto neljälle hengelle. Huoneessa on myös vuodevaatteet, pyyheliinat sekä saunatakit.

  

1 hlö 70 ?/vrk

2 hlö 90 ?/vrk

3 hlö 110 ?/vrk

4 hlö 130 ?/vrk

 

 

Majoitushuoneisto 7. on katutason siivessä sijaitseva omalla sisäänkäynnillä ja kylpyhuoneella varustettu "Perhestudiohuone" 1-4 hengelle.

38 m² Kaksi 90 cm vuodetta, yksi 120 cm vuodesohva, kaapeli-tv, langaton nettiyhteys, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja pieni astiasto neljälle hengelle. Huoneessa on myös vuodevaatteet, pyyheliinat sekä saunatakit.

   

1 hlö 85 ?/vrk

2 hlö 110 ?/vrk

3 hlö 130 ?/vrk

4 hlö 150 ?/vrk

Alakerran saunaosasto on iltaisin aikavarauksella majoitusasiakkaiden vapaassa käytössä.

majoitus  majoitus 

Huone liiketoiminnan harjoittamiseen
(esim. hierojan vastaanotto) 100 ? / vrk / huone